Prohibició de trobades de més de 10 persones a tot el país durant 15 dies

Dilluns, 24 d'agost de 2020 a les 00:00

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha anunciat una nova mesura per contenir la lleugera però creixent tendència de casos de COVID-19 al Principat, que es tradueix en la prohibició a tot el país de trobades de més de 10 persones durant 15 dies, tant en àmbit privat i públic.

Aquesta mesura es pren després de constatar un augment lleuger però persistent de casos, una tendència que si no s'atura pot comportar problemes importants a la tardor.

És per aquest motiu que es fa una crida a tot el país, institucions i ciutadania, pel compliment estricte de les mesures establertes.

Situació de l'Ametlla del Vallès

Tal i com es desprèn del portal de dades obertes de la Generalitat de Catalunya, durant la darrea setmana s'han confirmat 5 casos de COVID-19 al nostre poble, i des de l'inici de la pandèmia s'ha registrat un total de 100 casos positius acumulats.

L'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès agraeix l'esforç i l'exercici de responsabilitat col·lectiva que estan fent els veïns i veïnes del poble, gràcies al qual la situació de contagis al municipi no és tant alta com en altres pobles de la rodalia. Així mateix, emplaça a la ciutadania a seguir amb la mateixa actitud responsable i de compliment de les mesures establertes de distanciament social, higiene de mans i ús de mascareta.


Mapa coronavirus per municipis: https://cutt.ly/4fpMU9n

Portal de dades obertes de la Generalitat de Catalunya mitjançant Diputació de Barcelona: https://cutt.ly/ufpMDl0

Darrera actualització: 24.08.2020 | 14:56