Prevenció davant la Pesta Porcina Africana (PPA)
Arran de l’evolució de la Pesta Porcina Africana (PPA) per Europa i les conseqüències devastadores que suposaria l’entrada de la malaltia a Catalunya, des del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) s’estan realitzant diverses actuacions per prevenir la introducció de la Pesta Porcina Africana al nostre territori.
Concretament, des del Servei de Prevenció en Salut Animal (SPSA) s’ha preparat un díptic on s’explica la malaltia de la PPA, la simptomatologia, com es pot transmetre, recomanacions de bioseguretat i mesures de vigilància adreçat tant a granges d’autoconsum o reduïdes com a nuclis zoològics per informar-los i instar-los a seguir un conjunt de recomanacions per a prevenir la introducció i difusió de la malaltia a Catalunya:



FONT: Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural Direcció General d’Agricultura i Ramaderia
 Facebook
    
  
    
        Facebook
         Youtube
    
  
    
        Youtube
         Instagram
    
  
    
        Instagram
         Telegram
    
  
    
        Telegram
         
    
             
     iCal
 iCal
     vCard
 vCard
    