Presentació del procés participatiu del POUM

Divendres, 11 de juny de 2021 a les 00:00

El proper dijous 17 de juny, a les 19h a la Sala Polivalent (aforament limitat), tindrà lloc l'acte de presentació del procés participatiu del POUM (Pla d'Ordenació Urbanística Municipal), el qual també s'emetrà en streaming a través del canal Youtube de l'Ajuntament.

El Pla d'Ordenació Urbanística Municipal és l'instrument a través del qual municipis com l'Ametlla del Vallès decideixen com configurar un projecte col·lectiu que té a veure amb l'edificació, amb les infraestructures o amb l'espai públic, però que també dibuixa un horitzó a llarg termini en diversos camps de la vida social i econòmica, amb la sostenibilitat com a rerefons.

L'Ametlla del Vallès necessita un nou POUM per poder afrontar amb garanties els reptes i les oportunitats presents i futures. És un poble dinàmic que avança al llarg del temps, evolucionant amb el sentit del progrés econòmic, social i ambiental, i és necessari bastir un projecte que sàpiga interpretar el llegat històric i aporti les bases per un desenvolupament sostenible.

La participació donarà sentit i legitimitat al canvi de rumb cap a la sostenibilitat, que haurà de garantir que el progrés i el benestar de l'Ametlla del Vallès pugui sostenir-se al llarg de generacions i en harmonia amb la salut de tot el planeta.

Darrera actualització: 22.06.2021 | 10:12

Imatges