Presentació del calendari oficial 2024

Dilluns, 27 de novembre de 2023 a les 00:00

Un any més, l’Ametlla del Vallès tindrà calendari oficial per a l’any 2024, el qual vol ser un homenatge a la Lluita de Barris de la Festa Major, ja que aquest nou any que comença farà vint-i-cinc anys que es va fer la primera “batalla” entre els de Dalt i els de Baix. Una sana competició que va néixer com a una aventura modesta, i que enguany és l’eix vertebrador de la nostra Festa Major i reflex de l’esperit col·lectiu i de germanor de l’Ametlla del Vallès.

És per aquest motiu que les seves pàgines estan il·lustrades amb fotografies de diferents activitats de la darrera edició de la Festa Major, cedides pels membres de l’Associació Fotogràfica i de Caminades de l’Ametlla del Vallès (AFiC) Carles Díaz, Elisabet Tironi, Eva Giménez, José Antonio Ramos i Iban Vilageliu.

A més, també inclou una guia comercial de l’Ametlla del Vallès i els principals telèfons d’interès.

Exposició “La Festa Major”

El calendari, el qual es presentarà el dia 4 de desembre, a les 19 h a la Biblioteca, arriba acompanyat de l’exposició fotogràfica “La Festa Major”, que decorarà les parets de l’equipament amb instantànies de la festa gran del nostre poble fetes per membres de l’AFiC.

El calendari es podrà obtenir el mateix dia de la presentació i als equipaments municipals fins a esgotar les existències.

Darrera actualització: 27.11.2023 | 08:32