Portes obertes al nou gimnàs de l’escola Bertí, el 22 de març

Divendres, 1 de març de 2019 a les 00:00

La finalització de les obres de construcció del gimnàs de l’escola Bertí està prevista per mitjans de març i, el proper divendres 22 del mateix mes, es farà una jornada de portes obertes amb xocolatada inclosa a partir de les 16.30h per presentar-lo.

El gimnàs està ubicat entre el pati d’infantil i la pista de formigó de l’escola Bertí, i es tracta d’un edifici compacte, resolt en planta baixa, diferenciant tres volums que conformen una planta rectangular de dimensions 30,73x12,1 m. També compta amb vestidors i un magatzem.

No només donarà servei centre educatiu durant l’horari escolar, sinó que també se sumarà al parc d’equipaments municipals perquè se’n puguin beneficiar les entitats del municipi fora de l’horari escolar.

Les obres de construcció d’aquest nou equipament, una reivindicació històrica de l’escola, es varen iniciar el passat mes de desembre i, atès la seva coincidència amb el període escolar, s’ha tingut especial cura per evitar causar la mínimes molèsties tant als alumnes del centre com a les famílies, posant especial èmfasi en la seguretat.

El cost d’aquesta actuació ha estat de 634.767,51€.

Darrera actualització: 01.03.2019 | 12:29