Ple extraordinari de 20 de desembre de 2021

Dimecres, 15 de desembre de 2021 a les 09:55

El dilluns 20 de desembre se celebrarà un Ple de caràcter ordinari enformat presencial, a les 19h a la Sala Polivalent, que també s'emetrà en directe pel canal Youtube de l'Ajuntament.

Com totes les sessions ordinàries, comptarà amb un torn de precs i preguntes del públic. Les persones interessades hauran d'enviar la seva pregunta al correu alcaldia@ametlla.cat a partir de l'inici de la sessió indicant nom, cognoms i barri. Les deu primeres es respondran en directe en el mateix Ple, i a la resta se'ls donarà resposta via correu electrònic per tal d'agilitzar la sessió.

Ordre del dia:

1.- Incorporació de modificacions i aprovació de definitiva de l'ordenança fiscal número 23, reguladora de la taxa de connexió i manteniment a la xarxa de clavegueram.

2.- Aprovar, si s'escau, el conveni de col·laboració interadministrativa entre els Ajuntaments de Bigues i Riells, Caldes de Montbui, Canovelles, Granollers, l'Ametlla del Vallès,les Franqueses del Vallès, Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall, Martorelles, Montmeló, Montornès del Vallès, Parets del Vallès, Santa Eulàlia de Ronçana i Vilanova del Vallès, per a la gestió dels conflictes relacionats amb el senglar.

3.- Aturar i arxivar tots els tràmits de la Modificació Puntual del Pla General d'Ordenació en l'àmbit del carrer Sant Pere.

4.- Donar compte de la modificació del grup polític municipal Junts per l'Ametlla-JUNTS.

5.- Modificació de la composició de la Comissió Especial de Comptes.

6.- Modificació de la composició de la Comissió Informativa Permanent.

7.- Modificació nomenament dels representants de la Corporació en els òrgans col.legiats que són competència del Ple.

 

Darrera actualització: 15.12.2021 | 10:58