Pla de xoc en la gestió de la jardineria del poble

Dijous, 16 de juny de 2022 a les 00:00

L'àrea de Medi Ambient ha establert un pla de xoc per tal de resoldre els principals punts conflictius en l’àmbit de prevenció d’incendis abans de l’inici de la temporada d’alt risc. 

En concret, s’ha fet una intervenció sobre més de 10 ha de franges de protecció contra incendis per mitjà de la reducció de la densitat d’arbres. A la resta de les més de 15 ha restants, s’estan fent desbrossades selectives de sota bosc.

Per altra banda, s’ha iniciat el manteniment de diversos torrents, prioritzant els de major risc d’incendi, com ara els de Turons del Vallès, can Reixac, o la zona de la Terrera. També, s’està fent el manteniment dels escocells i diversos carrers del centre urbà així com les piscines municipals per a la seva obertura a finals de mes.

Aquestes intervencions han de permetre garantir que al llarg de les setmanes vinents, les estructures de prevenció d’incendis del poble i l’espai urbà recuperin la normalitat quant a qualitat paisatgística.

El pla de xoc està motivat per l'endarreriment de les tasques de manteniment dels espais verds i jardineria del poble, a causa de l'important nombre de baixes laborals que ha tingut els els darrers mesos centre de treball especial Viver de Bell-lloc que els gestiona.

Darrera actualització: 16.06.2022 | 09:03