Pas endavant en la creació d’un carril bici entre l’Ametlla i la Garriga

Dimecres, 7 de desembre de 2022 a les 08:00

El passat dimarts 8 de novembre el regidor de Territori i Urbanisme Pere Marieges i l’arquitecta municipal Mireia Gelabert varen reunir-se amb l’alcaldessa de la Garriga Dolors Castellà, la regidora del mateix consistori Neus Marrodan, el diputat d'infraestructures de la Diputació de Barcelona Pere Pons i el seu cap de departament Vicenç Izquierdo per, entre d’altres, estudiar futures actuacions de millora de la mobilitat entre ambdós municipis.

Aquestes accions es concreten en l’habilitació d’una via per a vianants, patinets i bicicletes que comuniqui els dos pobles aprofitant l’antic traçat de la carretera BP-1432, en desús des que es va fer la nova variant pel polígon Congost de la Garriga.

A l’Ametlla del Vallès, la implementació d’aquesta nova via comportaria la pacificació del trànsit del tram de la BP-1432 comprès entre els carrers Sant Genís i Ca l’Arenys amb la construcció de voreres, sempre conservant els plataners. En aquest sentit, la Diputació de Barcelona està ajustant el projecte per la conservació dels arbres de referència.

Darrera actualització: 05.12.2022 | 11:58