Partit solidari del CF Ametlla en benefici de Càritas Parroquial

Dimarts, 14 de desembre de 2021 a les 12:30

El proper diumenge 19 de desembre el Camp de Futbol Municipal acollirà un partit de futbol solidari organitzat pel Club de Futbol l’Ametlla, i que reunirà més de trenta personalitats destacades del món del futbol, entre futbolistes, periodistes i polítics.

Entre aquests, destaquen els exjugadors Javi Márquez (RCD Espanyol i CF Granada), Oriol Riera (FC Barcelona i Osasuna), Jordi Ferrón (FC Barcelona i Saragossa), Àlex Delmàs (CE Europa i analista de TV3 i Barça TV), Alberto Manga (FC Barcelona i Girona CF), Ángel Gómez (exdirector esportiu del RCD Espanyol), i els periodistes David Bernabéu (Cuatro), Carles Pérez (Ràdio Flaixbac), o l’excandidat a la presidència del Barça Toni Freixa.

El partit, que enfrontarà un combinat de les personalitats convidades (entrenat per Ramon Maria Calderé) amb gent vinculada al poble (entrenada per Pep Moret i Lluís Fajardo), començarà a les 10h, si bé es podrà accedir al camp abans.

Aquest acte pretén recollir aliments i joguines en bon estat (preferiblement noves) en benefici de Càritas Parroquial de l’Ametlla del Vallès.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 13:21