Nous tallers formatius per a famílies i agents educatius

Dimarts, 28 de febrer de 2023 a les 00:00

El cicle d’activitats formatives en línia dirigides a famílies i agents educadors, organitzades per l’àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament conjuntament amb les AFA de l’escola Bertí, de l’escola Els Cingles i de l’Institut Eugeni Xammar, i també per l’Escola Bressol Municipal l’Ametller, continuen durant el més de març amb aquests dos tallers:

Alimentació infantil saludable a la pràctica

Conferència on-line impartida per dietistes i nutricionistes

Divendres 10 de març de 2023

17.30 h

Desrcripció:

"Aprendrem quines són les bases d'una alimentació saludable en l'etapa infantil de 6 mesos a 3 anys i quins són els principals punts en els quals fallem més habitualment. També practicarem com elaborar un menú setmanal equilibrat per tota la família i compartirem idees de receptes senzilles i saludables. Acabarem amb algunes recomanacions de llibres i guies per a qui vulgui ampliar informació".


Emocions, xarxes socials i fills. Com els combinem? La importància dels límits en l'ús de les xarxes socials

Conferència on-line

Dilluns 13 de març de 2023

De 19 h  a 21 h

Desrcripció:

Ens trobem en un nou paradigma en l’ús de la tecnologia i la comunicació. Aquesta activitat pretén oferir una visió crítica i constructiva sobre com les emocions ens governen molt més del que ens pensem i com són el motor de totes les tensions, angoixes i alegries que ens aporta la nostra experiència digital. Es tracta d’una invitació a comprendre, per desconstruir i qüestionar.


Inscripcions aquí.

Darrera actualització: 28.02.2023 | 13:54