Nou pas cap a la promoció de nou habitatge públic assequible

Dimarts, 10 de juliol de 2018 a les 00:00

Des de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès estem treballant per implementar una política d’habitatge que no només doni resposta a la situació d’emergència habitacional viscuda els darrers anys, sinó que sigui preventiva i al mateix temps innovadora, per tal d’afrontar el futur del dret a l’habitatge al nostre poble, i la promoció de noves formes d’accés i gestió de l’habitatge.

Disposar d’habitatge assequible és essencial per donar resposta a les necessi­tats residencials de la població que no pot accedir al mercat lliure. Cal fer un pas endavant en la capacitat de promoció de nou habitatge públic assequible a l’Ametlla del Vallès, orientat principalment al lloguer.

És per això que per afrontar la complexitat dels problemes, la nova política municipal d’Habitatge implica treballar des de diferents àmbits com ara la promoció de nous pisos protegits de lloguer, i/o venda, promoció que es troba en marxa, realitzant-se els dos models d’habitatge.

Per això des de l’Equip de Govern volem saber les necessitats dels nostres veïns i us volem demanem la vostra opinió:

Què preferiu:  HABITATGE PROTEGIT DE VENDA

                      HABITATGE PROTEGIT DE LLOGUER

Ens podeu fer arribar les vostres opinions mitjançant una instància al Registre de l’Ajuntament, fins el 31 d’agost de 2018.

Darrera actualització: 10.07.2018 | 10:55