Nou Food Truck Market Festival de l’Ametlla del Vallès

Dimarts, 5 de juny de 2018 a les 00:00

Dissabte vinent 9 de juny tindrà lloc la primera edició del Food Truck Market Festival de l’Ametlla del Vallès a la plaça de l’Ajuntament, una jornada lúdica amb 25 parades de de moda, disseny i artesania de talents emergents, així com de concerts, tallers i activitats infantils, en el marc de la primera trobada de food trucks del nostre poble.

Entre totes les activitats que es faran i que es detallen a continuació, destaca la reunió de campers que s’ubicarà al Passeig.

PROGRAMACIÓ:

- 10h > MARKET

-11h > BATUCADA DE L’ESCOLA DE MÚSICA DE L’AMETLLA DEL VALLÈS

Els alumnes del curs de batucada de l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla del Vallès donaran el tret de sortida a la festa amb molt ritme.

- 11.30 > TALLER DE CIRC “CIRC A LES GOLFES”

Circ a les golfes és una proposta lúdica, divertida i participativa adreçada a totes les edats i que té com a propòsit la descoberta de les diferents tècniques de circ. De la mà d’artistes que treballen en diferents companyies professionals, podrem gaudir de la possibilitat de fer de trapezista, caminar damunt la maroma o sobre l’esfera d’equilibri, anar en monocicle, provar de fer malabars amb anelles, pilotes o bitlles, i fer girar el plat xinès o el diàbolo. Un taller de circ ambientat a les golfes d’una casa antiga on les andròmines que s’hi amunteguen ens serveixen de suport per instal·lar el material circense i obrir-nos al joc de la imaginació i la creativitat. I per acabar de vestir aquest petit univers, tot plegat anirà embolcallat amb una banda sonora d’època, amb una música de quan les cançons eren cançons i els cantants encara cantaven.

- 13h > CLASSE DE BALL DE LINDY HOP A CÀRREC DE BALL A LA CARTA

- Tot seguit… BALL DE SWING DE MEN IN SWING

- 17h > ESPECTACLE DE CIRC “TOT SOL I NUVOL”

Un pallasso, una cadira i una maleta: tres companys de viatge. Quan estan sols s’aturen, seuen i contemplen. Ara fa sol, ara fa núvol i ara sol... i núvol. Un pallasso innocent, però conscient, que té qualsevol recurs per a combatre l’avorriment; Una cadira per a seure, per a jugar, per a ballar, i per a mil històries més; I una maleta que no sabem què hi ha a dins. “Tot sol... I núvol” transforma la realitat en ficció.́ “Tot sol” en busca de... companyia; “I núvol” per allò que ens agradaria dir i no ens atrevim. “Tot sol... I núvol”, un espectacle proper i molt humà,̀ on tothom s’hi sentirà identificat. 

- 19h > TAST DE BEGUDES FERMENTADES KAMI DE DEUS I IBERIAN CRAFT

Iberian Craft és una empresa dedicada a la formació i introducció dels fermentats, que ens portaran un tast dels seus productes Kami de Deus amb els que recuperen begudes perdudes històricament adaptades al segle XXI. En aquesta ocasió comptarem amb el tast de 4 hidromels (aigua i mel fermentada) amb diferents % d’alcohol y 3 Kombuches, el famós te fermentat probiòtic del que tothom parla.

 

- 19h >TAST DE CERVESES QUANA BEER

Els amants de la cervesa podran tastar:

Creaminale

Estil: Cream Ale. 

Graduació: 4,6º

IBU'S:19

Cervesa rossa, suau i refrescant amb aromes afruitats. 

Pou

Estil: Amber Ale.

Graduació: 5,5º

IBU'S: 28

Color caoba fosc amb aromes  de llúpol i malts torrats. Gust a maltes torrades amb una lleugera amargor.

- 19h > SESSIÓ DJ SULI.

- 22h > ACTUACIÓ BORN & RAISED BAND

- 23.30h > ACTUACIÓ REPUBLICA RUMBERA

 

Darrera actualització: 05.06.2018 | 09:15