Nou calendari de l’Ametlla del Vallès 2021

Divendres, 11 de desembre de 2020 a les 00:00

Aquest Nadal veurà la llum una nova edició del calendari oficial de l’Ametlla del Vallès de l’any 2021, promogut per l’àrea de Turisme de l’Ajuntament.

L’edició d’enguany, però, té un significat molt especial, ja que està dedicada a totes aquelles persones, entitats i empreses que, en el moment més crític de la pandèmia, quan els hospitals estaven desbordats i en ple confinament, varen arremangar-se sense esperar res a canvi per tal de contribuir a millorar la situació.

El nou calendari de l’Ametlla del Vallès 2021 es començarà a repartir en el marc de les activitats del “Fem Nadal”, i el cap de setmana del 19 i 20 de desembre es podran recollir en una carpa situada a l’entrada de l’Ajuntament. A més, el també es podrà adquirir en els equipaments municipals.

Aquest és el text de la regidora Mireia Morillas que acompanya el calendari d’enguany:

Cap de nosaltres pensava, al gener del 2020, que hauríem de viure uns moments tan complicats, però va arribar una pandèmia global que va deixar carrers buits, comerços tancats, escoles sense infants i la preocupació de cuidar tant del benestar propi com de qui teníem al costat.

Aquest calendari és un reconeixement sentit a l’Anabel Huelmo i l’Olga Closa, que van idear el projecte de confecció de mascaretes i altre material sanitari; a les més de 60 persones voluntàries que van posar les seves mans a disposició de la resta de veïns i veïnes; a l’empresa Robin Hat, que van oferir el material per confeccionar mascaretes; a la Clínica Dental l’Ametlla i a Rosa Sala Dentista, que van esterilitzar totes les mascaretes confeccionades per les voluntàries de l’Ametlla; a les empreses Carrefour i Saplex, que van fer donació de material per a fer bates i material divers per als sanitaris; a Protecció Civil de l’Ametlla, que es va encarregar de la logística sense horaris ni límits, i a tots aquells que amb els vostres petits o grans gestos heu fet i esteu fent la vida més fàcil als altres.

Moltes gràcies també a l’Oriol Capella, veí de l’Ametlla, que comparteix amb tots nosaltres les il·lustracions de racons memorables del nostre poble que formen part d’aquest calendari. Les va mostrar a través de les xarxes per despertar, motivar i fer participar els ametllatans i ametllatanes durant el primer confinament i ara les podrem tenir a casa aquest 2021.

Gràcies per deixar-me formar part de les vostres vides en aquests moments!

Cuidem-nos, cuideu-vos, i mantinguem la il·lusió de tirar sempre endavant.

Darrera actualització: 04.12.2020 | 13:10