Millores a les escoles durant el període nadalenc

Dilluns, 11 de gener de 2021 a les 00:00

Durant els dies que les escoles han estat tancades per les vacances de Nadal s’ha aprofitat per fer algunes millores a les escoles de l'Ametlla del Vallès:
 

- S’han millorat i reomplert els sorrals de Els Cingles, del Bertí i de l’Escola Bressol Municipal l’Ametller amb un tipus de sorra fina apta per aquests jocs infantils.

- A l’escola Bertí, aprofitant la poda dels arbres, s’han remplantat diferents exemplars a altres zones del pati, ja que hi havia dos que impossibilitaven la bona crescuda d’un roure i d’una alzina. Ara, amb aquesta intervenció, la copa d’aquests dos arbres autòctons creixerà millor i podrà oferir ombra natural als mesos més calorosos. 

- El Consistori ha col·laborat amb l'Escola Bressol Municipal l’Ametller aportant pintura, i d’aquesta manera s’ha fet bon rentat de cara al centre.

L'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès vol posar en valor la feina que s’està fent a les escoles i l’institut del nostre municipi, valorant la tasca dels equips docents així com la participació activa de les diferents ampes. Iniciem un segon trimestre ple de reptes.

Darrera actualització: 11.01.2021 | 10:07