Millora de la mobilitat a les zones escolars

Dimarts, 8 de setembre de 2020 a les 12:30

Atesa l’emergència sanitària que estem vivint aquests mesos a causa de la COVID-19, l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès reforçarà l’atenció a la mobilitat per accedir als centres educatius del poble, tant a l’horari d’entrada com de sortida.

Un dels objectius que marca la Generalitat i el Departament de Salut és evitar les aglomeracions, i és per aquest motiu les escoles de primària han proposat diferents horaris, que seran esglaonats. Hi haurà tres franges d’horaris d’entrada: a les 8.50h, a les 9h i a les 9.10h; i també tres franges de sortida: a les 16:20h, a les 16:30h i a les 16:40h. Aquests franges han d’anar acompanyades de responsabilitat de les famílies i dels veïns i veïnes del poble.

Escola Bertí

A l’Escola Bertí, el tancament dels carrers al trànsit rodat serà el mateix de cada curs: el carrer Antic Camí de Caldes romandrà tancat en la confluència amb el carrer Francesc Macià fins a l’alçada del número 54, i de pujada pel carrer Francesc Macià des de la carretera de Sant Feliu en dos blocs horaris: els matins de 8:45h fins les 9:15h i a la tarda de les 16:15h fins les 16:45h.

Escola Els Cingles

Pel que fa a l’escola Els Cingles, aquest curs incorporem una novetat: el tancament del carrer Camí de la Violona en la franja de sortida de tardes, de les 16:15h fins les 16:45h, al tram comprès entre el carrer de Camí de Bigues fins la rotonda de la pista d’Skate. De pujada no es podrà circular des del punt mencionat, i de baixada, els veïns i veïnes que vulguin anar al poble o circular hauran de baixar per la confluència del carrer Gralla amb el carrer Estornell. Les famílies que vagin a recollir els infants podran passar i buscar aparcament en el tram comprès entre el carrer camí de la Violona fins la rotonda de la pista d’Skate. En aquell punt quedarà tallat.

Agraïment

Sabem que tots els canvis produeixen molèsties, però la seguretat dels infants és una prioritat pel Consistori. En aquest sentit, l’Ajuntament demana responsabilitat i ajuda a totes les persones del municipi perquè la tornada a les escoles es faci de la millor manera possible.

Darrera actualització: 08.09.2020 | 12:55