Llums de Nadal sostenibles

Divendres, 10 de desembre de 2021 a les 00:00

L’ambient nadalenc va impregnant, mica en mica, l’Ametlla del Vallès. Amb la Fira de Nadal, la Festa del Patge i la Cavalcada de Reis a l’horitzó, i també amb el gran nombre d’activitats organitzades per les nostres entitats, els carrers del nostre poble es van engalanant amb llums de colors i banderoles.

Ja fa una setmana que als carrers més cèntrics del poble i a les entrades dels barris s’hi ha instal·lat llums de Nadal fets amb materials respectuosos amb el medi ambient, reciclats i biodegradables, i amb tecnologia led (baix consum).

Alhora, les àrees de Comerç i Turisme han instal·lat banderoles en el marc de la campanya per promocionar el comerç de proximitat, local i responsable. Així les coses, trobem una banderola amb el lema compartit amb l’ACA “No et cal anar més lluny. Compra a l’Ametlla, fes poble!” i una altra on hi diu “Divendres, al mercat. Fem poble. Fem l’Ametlla del Vallès”. I per fer caliu amb la Fira de Nadal, no hi falten les tradicionals banderoles amb el seu logotip, amb la senyera i amb l’escut de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 10.12.2021 | 13:47