L’himne de l’Ametlla sonarà al Teatre Romea

Dimecres, 30 d'octubre de 2019 a les 00:00

De la mà del jove compositor de l’Ametlla del Vallès, Martí Carreras, el proper 4 de novembre a les 20h al Teatre Romea, en el marc del Memorial Joaquim Serra que organitza l’entitat Músics per la cobla, es presentarà la composició Ametller d’hivern, que inclou un nou arranjament l’himne de l’Ametlla Sota els Cingles de Bertí.

Com és habitual en aquest memorial, cada dos anys s’encarrega una composició a algun músic, i enguany en Martí Carreras ha estat l’escollit. El compositor ametllatà ha optat per fer una composició sobre l’Ametlla del Vallès, a la qual s’hi descriuen diferents llocs emblemàtics del poble (Can Muntanyola, Carrer Poeta Maragall, Can Xammar de Baix, La Font del Racó, Puiggraciós, etc.).

Dins de la composició hi apareix una nova versió per a cobla de l'himne Sota els Cingles de Bertí, sempre respectant la melodia original d'en Josep Cardona, que Carreras considera “molt bonica”. La composició dura 10 minuts, i el dia del concert, mentre toquin Ametller d'hivern, s'aniran projectant imatges dels diferents llocs de l'Ametlla que s'hi descriuen. 

Darrera actualització: 30.10.2019 | 10:01