Les regidories de Barris i de Seguretat Ciutadana enllesteixen el Pla de Seguretat de Barris

Dimarts, 8 de setembre de 2020 a les 00:00

Com a part del pla de modernització de la Policia Local, i a causa del palès historial de robatoris i ocupacions al municipi, la creació d’una xarxa veïnal de seguretat és un instrument provadament efectiu que garanteix una millor actuació del cos, tant preventivament com reactiva.

En aquest sentit, la figura de l’associació de veïns o representació de barris esdevé clau, ja que permet la canalització de totes les possibles amenaces i informacions rellevants de les quals disposa cada veí al cos de la Policia Local de manera directa i immediata. L’objectiu del Pla de Seguretat de Barris és, doncs, aconseguir crear aquesta xarxa veïnal i assignar de manera rotativa un agent a cada un dels barris pertanyents. D’aquesta manera, s’espera crear la relació Agent PL – representant de barri, i aconseguir una gestió ràpida i eficient de la seguretat.

Les regidories de Barris i Seguretat Ciutadana tenen previst posar-se en contacte amb tots i cadascun dels veïns per tal de promoure i aconseguir el màxim nombre de seccions possibles amb el màxim nombre de persones que en pertanyin. Aquestes comunicacions tindran lloc entre els mesos de setembre i octubre.

Darrera actualització: 08.09.2020 | 09:36