Les piscines de Can Camp obriran les portes el dimecres 15 de juliol

Dimarts, 14 de juliol de 2020 a les 00:00

El proper dimecres 15 de juliol les piscines de Can Camp obriran les seves portes al públic, aplicant els protocols de seguretat establerts i adaptant-se a les recomanacions de les autoritats sanitàries, per tal de garantir el benestar de tothom.

Enguany es modifiquen horaris i s’estableixen dos torns: torn de matí d’11 a 15h; i torn de tarda: de 16 a 20h. Entre les 15 i les 16h les instal·lacions de la zona de bany romandran tancades al públic per neteja i desinfecció.

Els preus també han patit canvis: l’entrada diària té un cost de 2€ per torn, de dilluns a diumenge. El preu dels abonaments és de 20€ pels empadronats i de 75€ pels no empadronats. En aquest sentit, val a dir que tenir abonament no significa gaudir de prioritat d’entrada, i que cal fer la reserva a través dels canals establerts.

Per complir al màxim els protocols de seguretat aquest any, i com a novetat que es vol mantenir en un futur, la compra d’entrades i abonaments es fa a través de la nova plataforma web http://piscines.ametlla.cat i d’una app a Android IOS, que permeten fer la reserva de lloc el dia demanat, així com la compra de l’abonament i de l’entrada diària.

L’accés a les instal·lacions s’ha de fer a través de la pista poliesportiva de l’Espai Municipal de Can Camp


Més informació:

💻 Web compra entrades/abonaments

📲 App Android

📲  App IOS 

🎥 Tutorial compra d'entrades / abonaments. 


 

Tutorial per adquirir les entrades:

Darrera actualització: 14.07.2020 | 12:59