Les noves dependències de Serveis Socials ja estan 100% operatives

Dijous, 3 de juny de 2021 a les 00:00

Des de principis del mes de juny les noves dependències de Serveis Socials ja operen al 100% de les seves capacitats a la nova ubicació de la planta baixa de l’edifici de Can Muntanyola, on s’hi han realitzat unes tasques d’adequació fetes amb recursos propis del Consistori, el cost de les quals no ha arribat als 40.000 euros.

Aquestes noves dependències permeten proporcionar a les persones usuàries dels Serveis socials de l’Ajuntament una atenció molt millorada respecte la que se’ls podia oferir fins ara a la casa gran del Consistori, ja que garanteixen preservar la seva privacitat i dignitat a través d’una millor atenció.

Això s’ha aconseguit amb unes instal·lacions que disposen d’una recepció amb un registre d’entrada propi, que permet oferir una atenció personalitzada i alliberar, així, el volum de feina de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament.

També compten amb una sala per fer entrevistes amb totes les garanties de privacitat, d’una sala gran de reunions, així com d’un despatx per a les treballadores socials.

L’habilitació d’aquest espai, feta seguint criteris que garanteixen l’accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda (lavabos adaptats, portes amb amplada reglamentària i rampa d’accés), ha comportat una mínima afectació al Casal de la Gent Gran, al qual se l’hi ha implementat un seguit de millores, com un nou despatx per a l’Agrupació de la Gent Gran, una nova rampa d’accés al casalet (part posterior del casal), millores en la ventilació i una separació clara d’espais entre el casalet i el casal, que permetrà fer activitats de forma simultània en ambdós llocs sense que hi hagi interferències.

Amb aquesta actuació l’Ametlla del Vallès ha fet un pas endavant en un context complicat marcat per la pandèmia, un canvi important i necessari per atendre amb òptimes condicions, amb garanties i amb dignitat el creixent volum de persones usuàries dels seus Serveis Socials, fet que permet afrontar el futur amb els recursos necessaris i convertint-se en un referent a nivell comarcal, com així s’ha traslladat a l’Ajuntament des d’altres administracions.

Horari d’atenció dels Serveis Socials

  • De dilluns a divendres de 9h a 14h
  • Dijous de 16h a 18h (del 7 de juny al 14 de setembre es fa jornada intensiva i no s’atén presencialment en aquest horari, els dijous).
  • Contacte: 93 843 25 01 (ext. 2)
Darrera actualització: 03.06.2021 | 13:47