L'Equip de Govern respon!

Dilluns, 21 de setembre de 2020 a les 10:00

La part final de l'acte "Passem comptes!", que tindrà lloc el proper dijous 24 de setembre, es dedicarà a respondre les preguntes que els veïns i veïnes de l'Ametlla del Vallès hagin fet arribar a l'Equip de Govern a través d'aquest formulari.

La segona edició “Passem comptes!”, una sessió oberta al públic que constarà de tres parts:

- Una primera en què es farà un retiment de comptes de l’actual situació economicofinancera i pressupostària del Consistori un any després de l’inici de la legislatura.

- Una segona en què es tractaran els pressupostos de l’any 2021 i es presentarà la plataforma “L’Ametlla decideix”, a través de la qual s’articularà el procés participatiu per l’elaboració dels comptes del proper exercici.

L’acte finalitzarà amb un torn obert de paraules del públic.

Aquesta edició del “Passem comptes!” es farà a la Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal Josep Badia i Moret, a partir de les 19.30h. Atesa la situació extraordinària derivada de la pandèmia de la COVID-19, l’aforament estarà limitat a 30 persones. Per assistir-hi, cal reservar la localitat trucant prèviament a l'Ajuntament (93 843 25 01), o bé enviar un e-mail a hisenda@ametlla.cat. Tanmateix, però, tothom que vulgui seguir l’acte podrà fer-ho, en directe, a través del Canal Youtube de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 21.09.2020 | 10:40