L'empresa gestora del Centre Esportiu Municipal Illa Activa fa fallida i l'Ajuntament donarà continuïtat al servei amb la major normalitat

Divendres, 18 de febrer de 2022 a les 13:00

El Consistori expressa la voluntat de donar continuïtat al servei en benefici de la ciutadania i dels treballadors i treballadores del centre, i de defensar els interessos de l’Ajuntament

A resultes de la reunió de la comissió de seguiment del Centre Esportiu Municipal Illa Activa celebrada avui divendres 18 de febrer de 2022, l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès manifesta que:

  • L’empresa Instal·lacions de Lleure Esportiu Illa, S.A., que gestiona des de l’any 2011 mitjançant concessió administrativa el Centre Esportiu Municipal Illa Activa, ha entrat en fase de liquidació.
  • L’esmentada empresa ja va entrar en concurs de creditors l’any 2016 per insolvència econòmica.
  • Tant al 2016 com a l’actualitat les causes de la manca de solvència de l’empresa no són en absolut atribuïbles a l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès.
  • El Consistori ha fet front des de l’inici del contracte, i sense interrupcions, al pagament de la subvenció anivelladora de 250.000 euros anuals inicials a pagar trimestralment, i també de la liquidació anual pertinent, un cop fet el tancament econòmic anual.
  • L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès manté el compromís de sempre amb la població, els abonats i els treballadors del centre, i té la ferma voluntat de mantenir la instal·lació en funcionament sense trasbalsos. En aquest sentit, intervindrà el servei per mantenir-lo com a referent de salut i esport al nostre poble, amb l’esforç inestimable dels treballadores i treballadores del centre.
  • Dilluns vinent, 21 de febrer, se celebrarà un Ple extraordinari per tractar aquesta qüestió.
Darrera actualització: 18.02.2022 | 13:54