L’Ametlla suma a la setmana de l’Energia 2020

Dimecres, 17 de juny de 2020 a les 14:00

Coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia, del 22 al 26 de juny se celebra la Setmana de l’Energia 2020, una campanya de conscienciació que té per objectiu sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica. 

La Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat posa a disposició de tothom un seguit de recursos virtuals oberts a tota la ciutadania, a través dels quals es poden fer tallers virtuals en directe, visitar exposicions també virtuals i participar en reptes casolans per fer des de casa i en jocs educatius. A més, es dona tot tipus d’informació i eines per calcular les emissions de CO2, l’estalvi energètic, etc.

Des de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès ens sumem a aquesta iniciativa, amb el convenciment que és necessari avançar en la en la transició energètica cap a un nou model energètic net, sostenible, descarbonitzat, distribuït i democràtic.

Emplacem als veïns i veïnes de l’Ametlla del Vallès a participar de les propostes de la Setmana de l’Energia, que trobareu aquí.

Darrera actualització: 17.06.2020 | 14:09