L’Ametlla, solidària també per Nadal de la mà de Pallassos sense fronteres i d'Open Arms

Dilluns, 5 de desembre de 2022 a les 00:00

Dins els actes del “Fem Nadal!”, l'àrea de Cooperació ha cregut imprescindible incloure dues activitats de sensibilització per no oblidar a totes aquelles persones que estan patint al món, a l’hora que permetrà tornar a reflexionar sobre com podem col·laborar per fer que aquest món sigui una mica millor.

El dia 8 de desembre, a les 12 h a la plaça de l'Ajuntament, tindrem amb nosaltres Pallassos sense Fronteres, amb una mostra dels espectacles que fan per millorar la situació emocional de la infància que pateix les conseqüències de conflictes armats, guerres o catàstrofes naturals. Ho fan mitjançant espectacles còmics realitzats per pallassos i pallasses professionals voluntaris.

És una bona oportunitat per parlar amb els infants que teniu a prop sobre la realitat que viuen els nens i nenes en situació de vulnerabilitat i la importància que té la feina d’organitzacions com Pallassos sense Fronteres.

El 13 de desembre, a les 19.30 h a la biblioteca, es podrà assistir a una xerrada de l’ONG Open Arms, dedicada a salvar les vides de les persones que es llancen al mar com a única alternativa. La comunicació i la sensibilització formen part de les seves accions per construir un món millor.

Open Arms oferirà, també, “Regals que salven vides”, per si aquest Nadal se'ls vol afegir a la carta als Reis d’Orient.

A la biblioteca també s'hi trobaran els contes que Open Arms ha anat publicant per compartir-los amb la canalla.

Darrera actualització: 05.12.2022 | 09:53

Imatges