L’Ametlla reurbanitzarà del tram de la carretera pendent direcció la Garriga

Dijous, 7 de juny de 2018 a les 10:00

En el darrer Ple celebrat el passat dimecres 30 de maig de 2018 l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès va aprovar una proposta de modificació de crèdit amb l’objectiu de portar a terme el projecte de construcció i urbanització de la travessera BP-1432 al seu pas pel nostre terme municipal, la part que va des de la cruïlla del Restaurant La Masia fins a l’alçada del carrer Granollers. La construcció de voreres en aquest tram de la carretera de la Garriga ha de millorar la mobilitat a peu per als veïns del municipi, especialment aquells que viuen al sud del tram urbà de la BP- 1432. El tram on s’actua permetrà enllaçar el tram ja fets fins a ara, el de la carretera de Sant Feliu i aconseguir així un espai més amable per al vianant.

Aquesta nova partida del pressupost d'aquest any serà finançada amb crèdit i tindrà un import per ser licitada de 800.000 euros. En concret es tracta d’una obra que licitarà la Diputació de Barcelona, la qual finançarà també amb 450.000 euros, mentre que la resta correspondrà finançar-la a l’Ajuntament de l'Ametlla del Vallès amb un import aproximat de 350.000 euros.

Tal com es va publicar anteriorment, la bona salut econòmica de l’Ajuntament, i la situació del nostre endeutament que està en mínims històrics, ens permet afrontar projectes com aquest. La Diputació ja feia temps que estava treballant en el projecte, però no ha estat fins ara que tenim confirmació que ja està tancat, preparat per la seva aprovació, per la licitació i, per la seva execució, que segurament serà l’any proper, segons ens han avançat. Per tot això, ara per poder iniciar aquesta tramitació la Diputació demana el compromís de la despesa per part de l’Ajuntament de l’Ametlla.

Darrera actualització: 06.06.2018 | 20:06