L'Ametlla celebrarà el Dia Internacional de la Felicitat

Dijous, 11 de març de 2021 a les 00:00

El dia 20 de març és el Dia Internacional de la Felicitat, una efemèride que l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès vol posar en valor, especialment en un context de crisi com l’actual a causa de les derivades de la COVID-19.

Amb la celebració del Dia Internacional de la Felicitat es pretén fomentar valors tals com l’amabilitat i l’empatia, amb la voluntat de reconèixer la rellevància de la felicitat en el benestar de la ciutadania a partir de la màxima “La felicitat individual passa per la felicitat global”.

Així les coses, el dissabte 20 de març celebrarem aquesta diada de les 11h a les 19h a diferents indrets del municipi, que acolliran activitats relacionades amb l’objectiu d’aquesta efemèride, i que alhora han de potenciar el turisme i les activitats comercials del poble.

Entre aquestes activitats, hi ha un taller de risoteràpia (per a persones majors de 7 anys) que es farà a les Voltes de Can Camp, de les 11 a les 13h. Per participar-hi, cal inscriure-s’hi aquí.

També es podrà gaudir d'un espectacle de circ amb Zacacircus, a les 11.30h al parc de Maria Lluïsa. Les entrades es poden adquirir a www.entrapolis.com.

Ateses les restriccions sanitàries les activitats es repartiran entre la plaça Can Viver (migdia), el parc de Maria Lluïsa (matí) i les Voltes de Can Camp (matí). Les activitats requereixen d’inscripció prèvia a causa a les mesures sanitàries.

 

Darrera actualització: 11.03.2021 | 14:07