L'Ametlla celebrarà el Dia de l'Orgull el 27 i el 28 de juny

Dimecres, 16 de juny de 2021 a les 00:00

El dia 28 de juny se celebrarà el Dia de l'Orgull LGBTI que, instaurat el 1969, vol recordar els aldarulls que fa més de cinquanta anys van succeir a Stonewall, i que van significar un canvi de rumb pel col·lectiu.

Per primera vegada, i de la mà de l'àrea d'Igulatat, l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès vol establir el Dia de l'Orgull al nostre poble com un dia reivindicació i d’autoafirmació en la diversitat i la igualtat, de poder ser i estimar com cadascú vulgui, amb una celebració lúdica i festiva on tothom pugui gaudir d’aquesta festa, que també és l’orgull. 

És per això que, en el marc dels actes que es faran al voltant de l’Orgull LGBTIQ+ des de diferents àrees del Consistori, s'han organitzat els següents actes:

- Diumenge 27 de juny (a les 19h a la Sala Municipal de Teatre): Projecció de la pel·lícula XXY, amb col·loqui posterior | Entra gratuïta aquí.

- Dilluns 28 de juny (a les 20h a la plaça de l'Ajuntament): Festa de l’Orgull amb actuacions de Miqui Puig Dj i del grup Papa Topo | Entrada gratuïta aquí.


Darrera actualització: 16.06.2021 | 10:46