L’Ajuntament s’adhereix al projecte “No puc esperar!”

Dimecres, 17 de novembre de 2021 a les 00:00

El Ple Municipal de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès aprovava per unanimitat, el passat 27 de setembre, una moció per la qual el Consistori s’adheria al projecte “No puc esperar!”.

Aquest està promogut per l'Associació de malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya  (ACCU Catalunya), i té per objectiu facilitar el dia a dia a aquelles persones que per un problema mèdic, no contagiós, necessiten utilitzar urgentment un lavabo. També vol conscienciar la societat sobre les malalties inflamatòries intestinals i les necessitats que tenen qui les pateixen.

L’Ajuntament s’ha adherit a aquest projecte a instàncies de l’Anna Barrera i Aymerich, veïna de l’Ametlla del Vallès, la qual ha realitzat el seu treball de recerca de segon de batxillerat sobre les Malalties Inflamatòries Intestinals (MII).

Barrera es va adreçar a la regidoria de Salut per demanar l’adhesió a aquesta campanya, des d’on es va impulsar la moció per identificar i deixar utilitzar els lavabos dels edificis municipals a les persones portadores de la targeta “No puc esperar!”, i promoure la difusió del projecte a tota la ciutadania amb especial atenció als establiments comercials del municipi.

Els edificis municipals inclosos en aquest projecte, i que compten amb el distintiu corresponent, són:

  • Ajuntament (plaça de l’Ajuntament 1)
  • Can Muntanyola (carrer Torregassa 35-37)
  • Escola Municipal de Música (carrer del Club 7)
  • Pavelló poliesportiu (carrer la Mina 16)
  • Camp de futbol municipal Josep Costa (carrer Mestre Millet 12)

Si ets un comerç i vols adherir-te a aquesta campanya, pots fer-ho aquí.

Darrera actualització: 19.11.2021 | 11:35