L’Ajuntament estrena nous canals informatius

Dimarts, 21 d'abril de 2020 a les 10:00

L’àrea de Comunicació de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès implementa, en fase de proves, dues eines de comunicació directa amb la ciutadania.

Es tracta de dos canals, un a la plataforma Whatsapp i l’altre a la Telegram, a través dels quals el Consistori difondrà informació d’interès a totes aquelles persones que s’hi subscriguin, que la rebran instantàniament als seus dispositius.

A diferència d’altres eines com les xarxes socials, aquests nous canals de comunicació són unidireccionals, i només l’Ajuntament, en tant que administrador, té la potestat de fer-hi publicacions.

Aquestes noves eines se sumen a les ja existents, com la pàgina web www.ametlla.cat, el Diari de l’Ametlla, i els perfils del Consistori a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram i Youtube.


Instruccions per donar-se d’alta a WHATSAPP:

1. Guardar a l’agenda de contactes el telèfon 661 904 230 amb el nom AjAmetllaVallès.

2. Enviar un missatge per Whatsapp al telèfon 661 904 230 amb la paraula ALTA.

3. Llegir les condicions legals i si esteu d'acord enviar la paraula ACCEPTAR.

El canal comunicatiu és de caràcter unidireccional, per tant, no genera converses. És només un servei d'informació per rebre notícies de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès.

Nota: per donar-se de baixa cal enviar un missatge al telèfon 661 904 230  amb la paraula BAIXA.

Instruccions per donar-se d’alta a TELEGRAM:

Accedeix al canal Telegram de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès a través d’aquest enllaç: https://t.me/AjAmetllaValles

Nota: per donar-se de baixa, cal que cliqueu l’opció Sortir del canal.

IMPORTANT: Els canals de Whatsapp i Telegram, en ser unidireccionals, no permeten enviar missatges ni tampoc atenen o reben trucades telefòniques. Si desitgeu contactar amb l’Ajuntament cal fer-ho per mitjà del telèfon 93 843 25 01 o bé utilitzant el correu ametlla@ametlla.cat

 

Darrera actualització: 21.04.2020 | 12:34