La tercera edició de l’OnCodines Trail farà parada a l’Ametlla

Dimecres, 12 d'abril de 2023 a les 00:00

La tercera edició del repte esportiu i solidari per equips OnCodines Trail arriba carregada de novetats, però es manté fidel a la seva essència. El repte, organitzat pel Club Atlètic Sant Feliu, el Centre Excursionista Sant Feliu de Codines i l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines, té l’objectiu de recaptar fons contra el càncer i es farà el 15 d’abril amb gairebé 150 equips inscrits, amb 830 participants, i 250 voluntaris.

L’OnCodines estrena recorregut i tindrà sortida de Sant Quirze de Safaja i arribada a Sant Feliu de Codines, tot recorrent 11 municipis del Vallès Oriental i Moianès, entre els quals l’Ametlla del Vallès. La ruta dels corredors és de 80 km, té 2.800 m de desnivell positiu, i recorre punts emblemàtics dels Cingles de Bertí. El recorregut dels caminants és de 65 km i té 1.400 m de desnivell.

Les tres entitats beneficiàries de la prova són les mateixes que en l’anterior edició: la Fundació Oncovallès; la Fundació d’oncologia infantil Enriqueta Villavecchia; la Barcelona Brain Health Initiative (BBHI).

Avituallament central a l’Ametlla

Com en anteriors edicions, l’Ametlla del Vallès participarà activament en la prova i acollirà l’avituallament central, que és el dinar, a la plaça de l’Ajuntament. Estarà en funcionament des de les dues del migdia fins a dos quarts de set de la tarda, i per aquest punt hi passaran tant caminants com corredors i també hi haurà servei de fisioteràpia.

Darrera actualització: 11.04.2023 | 13:02