La sexualitat, a debat a la Sala Municipal de Teatre

Dijous, 13 de febrer de 2020 a les 00:00

El proper dissabte 15 de febrer, dins de la programació estable de la Sala Municipal de Teatre, arribarà a l'Ametlla l'obra "Dies mentits", de Flyhard Produccions, un espectacle d'especial interès pel jovent en què es parla de sexualitat i de les mentides que es diuen al seu entorn.

Sinopsi:

"Una dona que ha viscut amb la seva mentida durant 15 anys. Que ha intentat ordenar-la meticulosament, dia rere dia, en un calendari. Que ha intentat que aquesta mentida mai surti en el seu món real. Una dona que no té orgasmes. Una dona alliberada que sap ben poc de la seva sexualitat i del seu plaer, però que mostra a la societat tot el contrari. Una dona que se sincerarà per primera vegada davant de tothom.
Els dies mentits parla de l’absència d’orgasmes i del tabú que això suposa en una societat on cal tenir una sexualitat plena per sentir-se integrat. Un text escrit des de les mentides que ens diem i ens diuen".

Dramatúrgia i direcció: Marta Aran. Repartiment: Lara Salvador. Ajudant direc.: Muguet Franc. Escenografia i vestuari: Elisenda Pérez. Llums i so: Xavi Gardés. Imatge: Marta Font. Vídeo: Alejo Levis. Foto: Roser Blanch. Producció: Roser Blanch, Sergio Matamala, Clara Cols.

Hora: 20h

Entrada anticipada a www.entrapolis.com.

Darrera actualització: 13.02.2020 | 13:12