La Salâ de Teatre obre la temporada 2019-2020 amb “La Zanja”

Divendres, 20 de setembre de 2019 a les 00:00

La companyia de Cerdanyola del Vallès “Titzina Teatro” serà la encarregada d’inaugurar la temporada d’arts escèniques 2019-2020, que es programarà a la Sala Municipal de Teatre a partir del mes d’octubre.

La tria de Titzina Teatro confirma l’aposta de l’àrea de cultura pel teatre de creació, teatre professional que es genera fora dels circuits comercials, com és el cas de Titzinia Teatre, els quals afirmen que un dels seus objectius és el de generar preguntes a l’espectador.

La programació de La Salâ compaginarà la música, el teatre amateur i el professional, amb espectacles dirigits a un públic adult i també infantil, en sessions de cap de setmana. També es recuperaran les sessions matinals de cinema infantil en català.

LA ZANJA (espectacle en castellà)

SINOPSI

"En Miquel, tècnic d’una multinacional minera arriba a una una explotació de la companyia a Amèrica del Sud. Alfredo (l’alcalde) i la seva comunitat esperen a aquest nou “descobridor”. Es produeix el retrobament de dos mons i maneres d’entendre la vida diferents. Les ambicions, oportunitats i conseqüències de la implantació de la mina marquen el futur del poble i les relacions entre veïns.

La història de la trobada de Pizarro i Atahualpa durant l’arribada del Regne de Castella a Amèrica determinarà el destí dels protagonistes".

DIA: diumenge dia 6  d’octubre.
HORA: 18h
LLOC: Sala Municipal de Teatre.
ENTRADA: 10€ / Anticipada 8€ a www.entrapolis.com

Darrera actualització: 05.09.2019 | 11:35