La plaça de l'Ajuntament plena a galopades

Dimecres, 6 de febrer de 2019 a les 00:00

El 3 de febrer veïns i veïnes del poble van sortir al carrer a gaudir d’un bon matí assolellat amb les seves mascotes. Es van concentrar a la plaça de l’Ajuntament, on els animals de companyia van ser beneïts per Hernán Urdaneta mentre els amos gaudien d’un espectacle de genets i cavalls. Tot seguit, les galopades van baixar Passeig avall per realitzar la clàssica cercavila pel centre.

Diada de Sant Antoni Abat i Sant Sebastià a l’Ametlla del Vallès

Cada any l’Ametlla s’esmerça a organitzar aquesta diada on els protagonistes són els nostres grans amics. Sant Antoni Abat i Sant Sebastià, en paraules d’Andreu González, “referma el lligam amb la terra i el nostre passat, l’estima per la natura i, molt especialment, pels animals que temps enrere eren el motor de les feines del camp, aleshores activitat principal de l’Ametlla”.

“Per saber com som avui hem de conèixer la nostra història, saber d’on venim i reconèixer la tasca que altres persones van fer pel municipi abans que nosaltres: com els integrants de la Germandat de Sant Sebastià, ànima d’aquesta celebració i exemple de solidaritat entre veïns”, afegia l’alcalde. Aquesta és, precisament, la memòria que la diada vol preservar com un tresor.

Darrera actualització: 06.02.2019 | 12:26