La MAV s’ajorna al 20 de juny

Dimecres, 14 d'abril de 2021 a les 13:00

El proper 18 d’abril havia de tenir lloc la Mostra d’Arts Visuals Jove de l’Ametlla (MAV), que presentava un format híbrid: la Sala Municipal de Teatre acollia una mostra presencial amb films, imatges d’obra plàstica, música i una presència molt intensa a la xarxes socials. L’any passat es va fer exclusivament online.

Però a proposta dels i les artistes joves participants, que són el motor i l’ànima d’aquest esdeveniment, s’ha decidit ajornar la mostra a fi de poder fer una jornada amb més presencialitat el proper 20 de juny, que inclourà performances, exposicions d’obra plàstica, música, etc.

Durant les nou edicions de la MAV, aquesta mostra ha anat evolucionat i canviant en funció de les manifestacions artístiques de la joventut del poble. Si bé va començar en un primer moment amb un contingut important de cinema (curtmetratges) i poesia visual, va anar transformant-se segons els interessos del jovent en una mostra més centrada en arts plàstiques, sense oblidar que també ha acollit manifestacions artístiques efímeres, art urbà i música.

Així doncs,  el MAV d’aquest proper 18 d’abril queda posposat al 20 de juny.

Darrera actualització: 14.04.2021 | 14:02