“La lleugeresa i altres cançons” a la Sala de Teatre

Dimarts, 5 d'octubre de 2021 a les 00:00

El proper diumenge 10 d’octubre, a les 18h, la Sala Municipal de Teatre acollirà l’obra La lleugeresa i altres cançons, de Teatre Nu, la qual està protagonitzada per l’Aida Oset (a qui s’ha entrevistat a la darrera edició del Diari de l’Ametlla).

A La lleugeresa i altres cançons, una infermera ha hagut de deixar la feina: tancada a casa seva es mirarà almirall i no es reconeixerà. Reconstruirà els fets en forma de monòleg interior. A través de les cançons alleugerirà la seva condició d’animal hipermodern. Un thriller musical. Què va passar el dia D a l’hora H?

L’espectacle, una producció de teatre Nu i el debut d’Ivan Benet com a director, és a mig camí entre el monòleg interior i un musical al més pur estil David Lynch. La lleugeresa i altres cançons, un text escrit per l’Ivan a quatre mans amb Víctor Borràs, és un recital interpretatiu de l’Aida Oset, que actua, canta, toca la guitarra i fa de dj.

Les entrades anticipades (8€) es poden adquirir a través de la plataforma www.entrapolis.com. A taquilla tenen un cost de 10€l.

Darrera actualització: 05.10.2021 | 10:52