La línia de d’autobús Sagalés que dona servei a l’Ametlla incorpora la T-mobilitat

Dimarts, 24 de gener de 2023

A partir d’aquesta setmana la T-mobilitat integra una part molt significativa de la de la xarxa d’autobusos de les sis corones de l’ATM de Barcelona que restaven per incorporar en el nou sistema de validació. Es tracta d’un paquet amb més de 170 línies d’autobusos de Sagalés que presten serveis tant interurbans com serveis de busos urbans de tota la província de Barcelona, entre les quals hi ha les que transcorren per l’Ametlla del Vallès.

Què és la T-mobilitat?

La T-mobilitat és el nou sistema digital de taquillatge del transport públic a Catalunya.

Aquest nou sistema integrarà tot el territori i els títols de transport, unificarà els diferents operadors i facilitarà l’ús de la xarxa.

Com funciona?

Amb la T-mobilitat podràs viatjar amb el mòbil o la targeta de forma fàcil i segura.

 Targeta T-mobilitat recarregable

Aplicació mòbil (NFC)

Què puc fer?

Aquest nou sistema et permet:

Gestionar els títols de transport digitalment

Accedir al transport públic

Cercar les millors rutes i conèixer l’estat de la xarxa en temps real

Quins avantatges té?

Facilitats

Pots accedir al transport públic amb un telèfon mòbil o amb una targeta recarregable gràcies a les validadores sense contacte. 

Comoditat

Tots els moviments que facis en transport públic es concentren a la mateixa plataforma. Disposes de l’«Àrea personal», on pots adquirir i gestionar els títols i els suports.

Seguretat

El nou sistema funciona amb tecnologia sense contacte i és més durador i més segur: la validesa dels títols es restableix en cas de pèrdua o robatori.

Actualment, el nou sistema ja supera el mig milió de validacions en dia feiner i permet viatjar per tota la xarxa ferroviària de l’ATM de Barcelona, a tota la xarxa de bus de l’àrea metropolitana de Barcelona i a pràcticament tots els serveis interurbans i urbans d’autobús de les corones 2, 3, 4, 5 i 6.

Més informació aquí.

Darrera actualització: 24.01.2023 | 12:52