La gran cita dels ametllatans amb la gastronomia i les tapes creix

Dimarts, 11 de juny de 2019 a les 13:00

Set restaurants o cuiners van portar el passat dissabte les seves tapes a la plaça de l’Ajuntament amb motiu del TapAmetlla, permetent degustar delícies culinàries als allà presents.

A les set de la tarda, amb una plaça vestida per a l’ocasió, envoltada amb les carpes de tots els restauradors participants, va començar arribar la gent per degustar algunes de les millors creacions culinàries ametllatanes. Poc a poc, la plaça es va omplir de canalla, famílies, parelles... tots preparats per viure un vespre de finals de primavera que combinava música, gastronomia i bon ambient.

La proposta, organitzada per l’àrea de Turisme, s’ha consolidat i enguany ha estat tot un èxit concentrant ametllatans de totes les edats però també veïnes i veïnes de pobles propers que no es van voler perdre la cita.

A més, la vetllada es va arrodonir amb la música en directe del grup “The Swing Air Force” i una classe magistral que els ballarins Jordi i Raquel de l’escola Ball a la Carta, de la Garriga, van portar a terme pel més valents.

Darrera actualització: 11.06.2019 | 14:23