La Fira de Sant Ponç, el 12 de maig

Divendres, 3 de maig de 2024 a les 00:00

El 12 de maig se celebrarà a Can Muntanyola la Diada de Sant Ponç. En col·laboració amb diferents entitats del municipi com l’Associació Cultural de Dones de l’Ametlla o el Grup Excursionista de l’Ametlla (GEA), l’Ajuntament organitza un seguit d’activitats per a tots els públics.

A les nou del matí es realitzarà una caminada pels voltants de l’Ametlla del Vallès per reconèixer quines plantes remeieres podem trobar-hi i per què s’utilitzen. Posteriorment, a les 11.30 h, es podrà gaudir a Can Muntanyola d’una actuació Castellera a càrrec de les colles castelleres de Caldes de Montbui i de l’Alt Maresme. Després d’un descans per dinar, a les 17 h hi haurà una ballada de sardanes (amb curset ràpid inclòs). Durant tot el matí i tarda, l’Associació Cultural de Dones de l’Ametlla oferirà una parada amb productes tradicionals d’elaboració pròpia.

Prèviament a la diada de Sant Ponç, el dijous 9 de maig a les 19.30 h a la Sala Polivalent, l’especialista en etnobotànica M. Àngels Bonet oferirà una conferència sobre les plantes i herbes remeieres que podem trobar al nostre entorn.

 

Darrera actualització: 03.05.2024 | 10:34