Jornada intensa, demà a “L’Ametlla, terra de còmic”

Dijous, 19 de novembre de 2020 a les 10:30

“L’Ametlla, terra de còmic” segueix amb la seva programació amb una tarda de divendres 20 de novembre carregada d’activitats.

A les 17h tindrà lloc el Quiz Què saps de manga? a càrrec d’Oriol Estrada, autor, coordinador d'activitats al Manga Barcelona i creador a Espai Daruma.

A les 17.45h es farà el taller “Escriu el teu nom en japonès (part I), a càrrec de Vero Calafell, traductora i codirectora de Daruma i Espai Daruma.

I per culminar la tarda, a les 18.30h tindrà lloc la taula rodona “Manga Anime a Catalunya”, la qual comptarà amb la participació de destacats professionals del sector com ho són Òscar Valiente, Director General de Norma Editorial, SA; Manuel Guerrero, Director of Home Entertainment a Selecta Vision, SLU., Marc Bernabé, autor, traductor i codirector de Daruma Serveis Lingüístics, SL; Oriol Estrada, autor, coordinador d'activitats al Manga Barcelona i creador a Espai Daruma i, Vero Calafell, traductora i codirectora de Daruma i Espai Daruma.

'Tot plegat es podrà seguir en directe a través del canal Youtube de la Biblioteca Municipal Josep Badia i Moret, i a través del canal Instagram d'Espai Daruma @espaidaruma.

Darrera actualització: 19.11.2020 | 12:45