Jordi Barbeta, al primer “Idees i paraules” de l’any

Dilluns, 16 de gener de 2023 a les 00:00

La primera conferència de l’any del cicle “Idees i paraules”, organitzat per l’àrea de Cultura i coordinat per en Jordi Sedó, anirà a càrrec del periodista Jordi Barbeta, el qual parlarà de “La (in)dependència dels mitjans de comunicació”, el dijous 19 de gener, a les 19.30 h a la Sala Polivalent.

Contingut de la xerrada:

“La majoria de nosaltres comprem sempre els mateixos diaris, sintonitzem les mateixes emissores de ràdio i televisió i solem ser assidus de determinats digitals. De fet, el que busquem amb aquesta actitud, més que no pas informació, és refermar la nostra posició ideològica prèvia amb un discurs que ens faci sentir còmodes amb la nostra pròpia manera de pensar.

Però no devem estar fomentant, amb aquesta postura, que tots els mitjans siguin afins a un determinat partit o a una determinada ideologia i deixin d’informar per passar, simplement, a dir tan sols allò que volem sentir i, per tant, en certa mesura passin a desinformar?

Una pregunta que el nostre ponent mirarà d’abordar durant la seva intervenció i, en acabat, establirà un diàleg amb els assistents sobre els aspectes que aquests considerin oportú de remarcar.”

Darrera actualització: 16.01.2023 | 12:51