Joan Lluís Bozzo al cicle de conferències "Idees i paraules"

Dilluns, 21 de novembre de 2022 a les 00:00

Dijous 24 de novembre l'actor i director de teatre Joan Lluís Bozzo pronunciarà la conferència “El teatre català i en català: present i futur”, xerrada inclosa en el cicle "Idees i paraules" que organitza l'àrea de Cultura i coordina en Jordi Sedó.

La conferència es farà a les 19.30 h a la Sala Polivalent.

Contingut:

No corren bons temps per a la llengua catalana. I el teatre, que és una peça essencial de la nostra cultura i que fa servir la llengua com un dels vehicles fonamentals, no deu quedar-se pas al marge d’aquesta deriva en què ens trobem immersos.

Fins a quin punt el teatre català gaudeix del vigor que necessita la nostra cultura? Fins a quin punt la llengua catalana ocupa el lloc que es mereix en aquest àmbit? Sorgeixen nous actors joves i nous directors amb la qualitat suficient com per a assegurar el futur? Quina és la seva actitud envers la llengua?

És l’interessant debat que el nostre ponent mirarà d’abordar al llarg de la seva exposició i, després, com sempre, el públic assistent podrà adreçar-s’hi per fer-li les preguntes i els comentaris que estimi oportú.

Darrera actualització: 23.11.2022 | 10:26