Ja es pot reservar plaça per veure SS.MM. els Reis d'Orient

Dilluns, 28 de desembre de 2020 a les 13:50

A partir d'avui 28 de desembre es poden fer les reserves per veure i entregar les cartes a SS.MM. els Reis d'Orient, que s'ubicaran a tres espais a l'Ametlla del Vallès el dia 5 de gener, durant tota la jornada: pista exterior del pavelló, parc de Maria Lluïsa i CITA (Can Camp).

Enguany la situació sanitària derivada de la pandèmia de la COVID-19 i les restriccions establertes per les autoritats competents impedeixen celebrar la Cavalcada de Reis en el format habitual i, és per aquest motiu, que a l'Ametlla del Vallès Els Reis d'Orient s'úbicaran als tres indrets esmentats, on rebran els infants al llarg de tota la jornada.

Per poder-los anar a veure, és imprescindible reservar cita a través de la plataforma www.entrapolis.com.

Aquesta activitat té un aforament limitat i funciona amb butaca assignada. Poden assistir-hi plegats grups familiars o bombolles de convivència de màxim quatre persones. Aquelles que vinguin fora del seu horari o directament sense entrada no podran accedir a l’activitat; per tant és imperatiu que anar-hi en l’horari assignat.

Totes les activitats poden de ser anul·lades en funció de l’evolució de la situació sanitària i les indicacions de la Generalitat de Catalunya.

- Cita amb el Rei Melcior (parc de Maria Lluïsa)

- Cita amb el Rei Gaspar (CITA - Can Camp)

- Cita amb el Rei Baltasar (pista exterior del pavelló)

Darrera actualització: 28.12.2020 | 14:03