Intervenció a la pista d'skate

Divendres, 25 d'octubre de 2019 a les 00:00

L’àrea de Joventut de l’Ajuntament de l’Ametlla està treballant amb els usuaris de la pista de skate per a una millora de les instal·lacions, situades al camí de la Violona.

El primer pas ha estat retirar algunes de les rampes de la pista, que per anys d’ús continuat estaven malmeses. Algunes d’aquestes rampes s’havien reparat durant el transcurs d’aquests darrers anys, però el seu desgast no permetia ja una pràctica adequada i segura d’aquest esport.

La idea d’usuaris i Ajuntament és millorar la part superior de la pista a curt termini, amb un disseny que comptarà amb la seva participació dels patinadors, ja que són els esportistes els que coneixen les necessitats a cobrir.

La pista de skate va ser instal·lada l’any 2006 a petició d’un grup de joves aficionats a aquest esport, primer dins el paraigües del Casal de Joves el Crit i, posteriorment, ja com a club esportiu Skate Donkeys. El 2011 el club va proposar una ampliació de l’equipament, creant-se l’estructura de ciment de la part superior.

Durant anys aquest club ha realitzat innumerables tornejos de skate i també els espectaculars descensos pels carrers de la vila, fent de l’Ametlla tot un referent en aquest esport.

Amb una nova generació de patinadors l’objectiu, ara, és millorar l’equipament i adaptar-lo a les noves tendències d’aquest esport a fi de mantenir i augmentar els seus usuaris.

Darrera actualització: 25.10.2019 | 09:59