Inauguració de l'exposició fotogràfica "Belles mans", l'11 de novembre

Dimarts, 8 de novembre de 2022 a les 00:00

Divendres 11 de novembre la Sala d'Art Carles Sindreu recuperarà l'activitat amb la inauguració, a les 19 h, de l'exposició fotogràfica "Belles mans".

Aquesta és una exposició promoguda per l'Associació Fotogràfica i de Caminades de l'Ametlla del Vallès (AFiC), la qual es podrà visitar fins al dia 27 del mateix mes.

L'entitat la descriu així:

"Exposició fotogràfica centrada en les mans com element del cos humà, que ens parla. Les mans comuniquen tot allò que fan o han fet. I aquest fer, quan es tracta de persones grans, posa de relleu tota una trajectòria de vida, i també ens qüestiona. Ens qüestiona en allò que la nostra societat considera i prestigia com a coneixement i també ens capgira els cànons de bellesa.

En el marc d’una societat que no té en compte la gent gran com es mereix, i tot el valuós coneixement i el bagatge que ens pot transmetre, la mostra vol ser un granet de sorra contra l’”edatisme” que la invisibilitza, silencia, minoritza, menysté i finalment discrimina.

A més de fer un reconeixement a tot aquest bagatge que ens aporten les dones i els homes protagonistes de la mostra, parlem de la vellesa amb “b” perquè també qüestionem que la joventut estigui en el centre de tots els cànons de bellesa imperants."

Darrera actualització: 08.11.2022 | 10:39