I Congrés de Persones amb Càncer i Familiars

Dimarts, 3 de novembre de 2020 a les 00:00

Organitzat per l'AECC - Catalunya contra el càncer, el proper dimarts 10 de novembre tindrà lloc el I Congrés de Persones amb Càncer i Familiars, que serà en format telemàtic a partir de les 10h.

El Congrés de Persones amb Càncer i Familiars té el propòsit principal de promoure un espai de trobada per al diàleg entre les associacions de pacients, les persones que estan passant per una malaltia oncològica, els seus familiars i els professionals soci-sanitaris que els atenen.

Els principals objectius són:

• Donar a conèixer les necessitats que tenen pacients i familiars durant el transcurs de la malaltia en un entorn acollidor i positiu i oferir les eines necessàries per a millorar el seu dia a dia, tractant d'arribar al major nombre possible de persones, pacients i familiars.
• Donar resposta als dubtes i inquietuds que puguin tenir les persones amb càncer amb una informació veraç, fiable i actualitzada.
• Consolidar un punt de trobada i intercanvi d'experiències per a pacients i professionals de Catalunya.
• Fomentar un espai de trobada i de treball conjunt amb les associacions de pacients de Catalunya.

Trobareu més informació i podreu gestionar la inscripció aquí: https://registro.aecc.es/congreso-aecc-catalunya/register

Darrera actualització: 03.11.2020 | 13:19