Gran inici de la I Matxembrada escolar

Dimarts, 9 d'octubre de 2018 a les 00:00

El dissabte 6 d'octubre l'Ametlla del Vallès es va convertir en una pista de jocs. Una cinquantena de famílies de les escoles del Bertí i els Cingles van participar a la gimcana i el dinar de la I Matxembrada escolar. L'èxit d'aquesta primera trobada omple a les entitats de força per preparar la següent i fer-la encara més grossa.

La iniciativa va ser impulsada per l'AMPA dels Cingles i l'AMIPA del Bertí per tal que l'alumnat i les seves famílies poguessin compartir una festa de principi de curs de forma conjunta durant una jornada lúdica esportiva. L'activitat es va desenvolupar en diferents indrets del poble i va culminar a la Plaça de l'Ajuntament amb un dinar.

La idea va sorgir de les trobades esportives que fan anualment els alumnes dels Centres de Primària i Secundària de l’Ametlla, a les quals es va voler incloure la participació de les famílies. Es pretén fer un parell de trobades anuals amb l'objectiu de promoure la participació ciutadana de forma transversal a través de les famílies i crear llaços d'unió entre pares i mares d'ambdues escoles.

Darrera actualització: 09.10.2018 | 09:43