Francesc Vicente debuta a la Sala Sindreu

Dilluns, 11 de febrer de 2019 a les 00:00

La Sala d’Art de l’Ametlla del Vallès va inaugurar amb una gran afluència d’assistents la primera exposició individual de Francesc Vicente. El passat 8 de febrer el jove artista va destapar al públic un amalgama anímic d’estils pictòrics que aglutinen, entre d’altres, l’expressionisme abstracte, el pop art, l’art abstracte figuratiu, el nu i el dibuix.

Veí del poble des que tenia vuit anys, el protagonista de la vetllada concebia aquesta primera mostra en solitari com "un alliberament" de les seves pintures, que fins llavors havien estat sempre “observades pels mateixos ulls". Pere Parramon, president de l’Associació d’Artistes, li va augurar un “molt bon futur, del tot prometedor”, mentre l’alcalde Andreu González el felicitava per la traça de les obres.

A l’entrevista que Lluïsa Navarro li va fer amb motiu de l’exposició, Vicente compartia: "No hi ha cap tema ni cap estil que m'ajudi a crear, sinó que escolto el meu estat d'ànim perquè flueixi tot. Hi ha estats d'ànim que et porten a utilitzar el carbonet, d’altres el llapis i d’altres l’acrílic”. L’artista confessava tenir com a referent indiscutible Salvador Dalí, seguit per Vladimir Kush, Takashi Murakami i Jackson Pollock.

Darrera actualització: 11.02.2019 | 14:06

Imatges

F. Vicente F. Vicente