Finalitzen les obres de l’edifici de les Voltes

Dijous, 8 de novembre de 2018 a les 08:00

Les obres de rehabilitació de l'edifici de Les Voltes ja han finalitzat, i el divendres 2 de novembre l’alcalde Andreu González, acompanyat pel regidor de Territori, Carles Borràs, va lliurar les claus del local central a l’Associació Fotogràfica de l’Ametlla (representada pel seu President d’Honor, Rafael Sánchez), que traslladarà la seva seu de la primera planta de la Sala d’Art Carles Sindreu a aquest nou emplaçament, atès que els havia quedat petit.

A les dues naus laterals restants (n’hi ha 3 en total) hi haurà un magatzem municipal i un espai polivalent per a activitats culturals, que se cedirà a algunes entitats.

Pel que fa a la reforma, s’ha restaurat respectant l’estructura i tipologia original que data del segle XIX, quan es va construir aquest espai per a guardar-hi els carros i les eines, i que està format per un conjunt de voltes de maó.

Amb aquesta actuació, es dota l’Ametlla del Vallès d’un nou equipament, que se suma a la recentment estrenada Casa dels Mestres i al futur centre cívic a la fàbrica Feliubadaló.

Darrera actualització: 07.11.2018 | 13:57