Finalitzat el procés de votació del pressupost participatiu de l’Ametlla

Dijous, 11 de gener de 2018 a les 00:00

El passat 30 de desembre va cloure el termini per votar les diferents propostes d’inversió del projecte de pressupostos participatius, i ho va fer amb la participació de 445 veïns que van emetre el seu vot.

Aquest procés participatiu va començar amb una primera fase en què entitats i veïns podien presentar propostes d’inversió per un valor màxim de 120.000 euros. De les 16 propostes presentades, 11 van ser validades tècnicament, mentre que 5 van quedar descartades perquè no eren inversió o eren projectes de cost superior.

A partir d’aquí es va posar en marxa el web imaginalametlla.cat. En aquest web s’explicaven totes les propostes i cada ciutadà empadronat major de 16 anys podia votar de forma electrònica fins a 3 opcions. També es va oferir la possibilitat de fer votació presencial a l’Ajuntament, així com a l’estand de la fira de Nadal i a d'altres espais del municipi.

Tancat el recompte de les votacions fetes a través del web www.imaginalametlla. cat i de les bústies ubicades a diferents punts del poble, el resultat ha estat de 1.194 vots emesos, amb els resultats il·lustrats a la imatge que acompanya aquest article.

Durant aquest mes de gener de 2018 s’acabarà d’avaluar el cost final real de cada proposta per  veure quantes poden ser incloses en la despesa prevista de 120.000 euros, que s’inclourà en el projecte de pressupost municipal que s’aprovarà en les properes setmanes.

A principis de febrer s'anunciaran quantes propostes han pogut ser incloses al pressupost de 2018, per rigorós ordre de vots. I també en les properes setmanes es posarà en marxa el procés de pressupostos participatius d’inversió per l’any 2019, del qual s'anirà informant.

Darrera actualització: 11.01.2018 | 11:12