Festa Mundial del Cinema Curt a l'Ametlla del Vallès

Dijous, 7 de març de 2019 a les 00:00

Aquest mes de març des de la Biblioteca i l’àrea de cultura proposen dos matinals de cinema, amb sengles curtmetratges per a infants i família que que et faran riure, pensar o sentir-te identificat amb algun personatge i passar una bona estona.

El dia 10 de març a les 12h es podrà veure Junior Beat (58 min. A partir de 4 anys). El cinema per a joves més destacat del moment, petites grans pel·lícules de la mà d’alguns dels millors festivals especialitzats. Medi ambient, fantasia, drets humans, esport, cultura audiovisual i educació en valors. Amb pel·lícules procedents d’alguns dels festivals membres de la Catalunya Film Festivals.

El 31 de març a les 12h és el torn deBandarra (59min. Majors de 12 anys). Riguem! aquest any riem de tot, de les desgràcies alienes i del ridícul del nostre ésser, fantasiem amb donar la volta als tòpics i encamellar a tots aquells que no riuen mai. La Bandarra és la sessió més gamberra, els curts més divertits i passats de volta. Amb pel·lícules procedents d’alguns dels festivals membres de la Catalunya Film Festivals.

Ambdues projeccions es faran a la Sala Municipal de Teatre.

Darrera actualització: 07.03.2019 | 12:35